Kedves Látogató!

Csapatunk 2003-tól foglalkozik masszázsmedencék forgalmazásával és szervizelésével. Alapelvünk lényege az ügyfélkezelésben és vevőinkkel való kapcsolatunkban nyerhet megfogalmazást. Célunk, hogy partnereink és leendő ügyfeleink már a vásárlást megelőzően is olyan kiszolgálásban, tanácsadásban részesüljenek, melyek ma nemigen jellemzik a hasonló körű tevékenységben működő vetélytársakat. Nem állítjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak e tekintetben, de törekszünk ezt elérni. Hisszük, hogy a megfelelő szakértelem és ügyfélközpontú szemléletmód nélkül nem lehetséges a minőségi és teljes körű kiszolgálás. Részünkről az értékesítéssel és a telepítéssel nem ér véget a kapcsolat, sokkal inkább csak akkor kezdődik el. A masszázsmedence olyan luxuscikk, amelynek értékesítése és karbantartása komoly figyelmet igényel, ezért előzetes helyszíni felméréssel, folyamatos szervizszolgálattal, vegyszer és adalékanyag utánpótlással, illetve ügyfélkártyával törekszünk arra, hogy minden vevőnk fontosnak érezze magát.

Választásunk azért esett a kaliforniai Cal Spas-ra, mert minőségében, termék palettája sokszínűségében, gyártási és szállítási teljesítésében kimagasló a gyártók között.

2007-ben berendezett, új bemutatótermünk (2096 Üröm, Kőbányai út 16.) méltó helyet biztosít a Cal Spas termékeinek bemutatására. Szeretnénk, ha Ön is megismerne minket! Várjuk szeretettel, ha masszázsmedence iránt érdeklődik, ha alkatrészeket, adalékanyagokat keres, ha kiegészítőket szeretne beszerezni, vagy karbantartást igényelne használatban álló masszázsmedencéje.

Cal Spas Magyarország
EVENTUS TRADE KFT.
 
 
Tovább!