A Cal Spas

A kaliforniai Pamona-i központban székelő Cal Spas 1979 óta gyárt masszázsmedencéket. Az igen jól szervezett gyár évről évre hatalmas sikereket tudhatott magáénak. Ma a Cal Spas kb 101 féle masszázsmedencét kínál, és csaknem 4 millió variáció egyedi összeszerelését teszi lehetővé. Az egyedi gyártás hatalmas variációs lehetőséget és alkotói szabadságot ad a cég vevőinek. A termékek ezen széles választéka, az ügyfélorientált gondolkodás és a rendkívüli minőség adta azt a lendületet a cégnek, ami ezen terület világpiac vezetőéjévé tette.

A Cal Spas ma közel 600 db masszázsmedencét gyárt és értékesít naponta. A minőség-ellenőrzés igen magas szintjének köszönhető, hogy a cég masszázsmedencéi mind tesztelve és gyakorlatilag hiba nélkül hagyják el a gyártósort.

A Cal Spas nemcsak a masszázsmedencék, hanem a biliárdasztalok, a szaunák, a kerti grillek és konyhák, valamint a speciális kerti felépítmények területén is piacvezető szerepet tölt be. A cég víziója: az elfoglalt családok számára teljes értékű napi kikapcsolódást biztosítani azon a saját kis wellness szigeten, ahová az ember jókedvvel tér minden nap haza.

A cég szlogenje: Changing the way you feel...