Férőhelyek száma: 9-10 személy
Méretek: 244 x 523 cm x 132 cm
Száraz tömeg: 1,800 lbs

Az Olympian Spa a hidroterápia csúcsa. Nemcsak az úszásban és a kardio tréning területén, hanem a hidromasszázs területén is kiváló. Hatalmas hely adott az úszásra, amit egy nagy teljesítményű ellenáramoltató berendezés segít.
Az úszótérben is lehetőség nyílik a hidromasszázs élvezetére vagy a pihenésre. A masszázstér olyan méretű, amely 2 fő számára megfelelő masszírozást biztosít. A 2 egymástól elválasztott tér külön vezérlőegységgel van ellátva, így lehetőség nyílik arra, hogy az úszó és masszázstér különböző hőmérsékletű legyen.
 

Férőhelyek száma: 6-7 személy
Méretek: 244 x 429 cm x 132 cm
Száraz tömeg: 1,600 lbs

Kisebb, mint egy úszómedence, de mégis élvezheti egy úszómedence előnyeit. A Champion szabályozható ellenáramoltatóival kiváló lehetőséget ad az úszásra. A meleg víz lehetővé teszi, hogy ezt kényelmesebben tegyük. Az opcionális Cal Flex csomag vízben végzett kisebb testedzést is lehetővé tesz. A 24 fúvóka segítségével, pedig 6 fő együttesen élvezheti a medence által nyújtott hidromasszázs előnyeit.
 

Férőhelyek száma: 3-4 személy
Méretek: 236 x 202" x 130 cm
Száraz tömeg: 2,000 lbs

A legnagyobb úszó és masszázsmedencénk a hatalmas beméretekkel és térrel rendelkező Challenger. Úszhat benne a 4 db erős és szabályozható vízsugárral szemben, edzést végezhet a Cal Flex segítségével, vagy pihenhet a medence egyik végében kialakított kényelmes masszázshelyek egyikében.
Ha az opcionális LED világítást is hozzáteszi, akkor egy változtatható színű, tökéletes harmóniát varázsló fényjátékot kap. Nagyon kellemes hangulatot, teljes kikapcsolódást biztosít.